A RAM® laptoptartók az első számú választás laptopok autókban, teherautókban, kisteherautókban és flotta járművekben történő biztosításához. A RAM tartók szabadalmaztatott formatervezése rugalmas megoldást kínál, amelynek erőssége és tartóssága biztosítja a technológiai beruházások védelmét.
  • Élettartam arancia
  • Az USA-ban készült
  • Könnyű és költséghatékony anyagok
  • Moduláris alkatrészek
Slide 1
Slide 1
Slide 3
Slide 3
Slide 3
Slide 3
Slide 4
Slide 4
Slide 5
Slide 5
RAM® No-Drill™ Laptop Tartók
A RAM® a gépjármű-specifikus No-Drill ™ járműalapok legszélesebb választékát kínálja az iparágban. Ezek a bázisok úgy vannak kialakítva, hogy megfeleljenek a jármű belső kialakításának, és kiváló minőségű acélból készülnek. A beszerelés egyszerű a meglévő oldalsó ülés lefogató csavarjainak használatával. Számos beállítási pont a tartóban lehetővé teszi, hogy a laptopot a lehető legmagasabb ergonómiájú és kényelmes helyzetbe állítsa.
RAM® No-Drill™ Laptop Tartó Alkatrészek
A tipikus RAM® laptop tartó járművekhez a következő komponensekből áll: egy járműalapból, egy távtartóból (opcionális), egy alsó és egy felső Tele-Pole™-ból, egy lengőkar rendszerből és egy Tough-Tray™ tartóból a laptop számára.
Slide 1
Slide 1
Slide 3
Slide 3
Slide 3
Slide 3
RAM® RAM Pod™ III
Ez az univerzális laptop tartórendszer három alumínium lábból áll, amelyek hajlíthatóak, hogy megfelelően illeszkedjen a gépkocsihoz. Különböző konfigurációk állnak rendelkezésre, beleértve a kettős gömb és az aljzat beállítási lehetőséget, valamint egy lengőkar egy gömbcsukló opcióval. Ez a tartó ideális megoldás, ha nem áll rendelkezésre No-Drill ™ laptop tartó a gépjárművéhez.
RAM® Drill-Down™
A Drill-Down™ biztonságosan és tartósan rögzíti a laptopot a járműben. A Tele-Pole™ komponensek, az opcionális távtartók és a bővítő lengőkarok lehetővé teszik, hogy teljesen új szinten állíthassa be a tartó rendszert, amelyet egyetlen más gyártótól sem remélhetne. Függetlenül attól, hogy milyen típusú megoldást keres, a RAM® a legmegbízhatóbb, legtartósabb és kényelmesebb rögzítési megoldást kínálja a piacon.
Slide 1
Slide 1
Slide 3
Slide 3
Slide 3
Slide 3
Slide 4
Slide 4
Slide 1
Slide 1
Slide 3
Slide 3
Slide 3
Slide 3
Slide 4
Slide 4
RAM® Seat-Mate™
Kompakt, hordozható, elképesztően erős és nem szükségesek szerszámok, ezek a szavak, amelyek legjobban leírják a RAM® Seat-Mate™-ot. Képes a legtöbb utasülést munkaállomássá alakítani, egyszerűen csomagolja ki a tartócsomagot a táskából, oldja ki a lábakat, és rögzítse. Ez a design valóban innovatív. A termék stabilan tartja magát az ülésen. Bárki számára, aki ideiglenes mobil munkaállomást igényel, ez a rögzítési megoldás teljesen tökéletes.