RAM® X-Grip®
X-Grip
A RAM® X-Grip® számos alkalmazási területre alkalmas, beleértve a vezetést, a hajózást, a kerékpározást. A rugós RAM® X-Grip® állítható fogantyúkkal rendelkezik a telefon vagy tablet gyors beillesztésére és eleresztésére. Az intenzívebb környezetekhez a RAM® X-Grip® gumihevederrel van felszerelve, amely könnyen megtartja a készüléket a helyén.
RAM® X-Grip® Előnyök
  • Nagy szilárdságú kompozit és rozsdamentes acélszerkezet
  • A rugós karok nyithatók és zárhatók a készülék tökéletes illeszkedése érdekében
  • A gumi bevonatú végek szilárdan és stabilan tartják a készüléket
  • A tartó sokoldalúsága miatt sok RAM gömbcsatlakozóhoz csatlakoztatható
  • Élettartam garancia
  • Az USA-ban készült
  • Szabadalmazott
X-Grip
Telefonokhoz
Ha egy kompakt tartót keres a mobiltelefonja számára, akkor megtalálta. A RAM® X-Grip® telefonok és phabletek széles választékához illeszkedik, miközben az összes gombját elérhetővé teszi. A RAM szabadalmaztatott aljzatrendszere, a kettős csatlakozó kar mindkét végén beállító pontokkal, szinte végtelen beállítást és tökéletes látószöget tesz lehetővé. A foglalat karjának elfordításával gyorsan el tudja engedni és át tudja helyezni telefonját egy másik szerelési alkalmazásba.
X-Grip
Tabletekhez
A RAM® X-Grip® tablet tartó négy rugós gumi bevonatú kart és négy oldalsó támasztékot tartalmaz a tablet biztonságos tárolásához. A RAM szabadalmazott gömbcsuklós tervezése segít csökkenteni a sokkot és a vibrációt, ami segít a tablet élettartamának meghosszabbításában. A szabadalmaztatott design gumi labdát és aljzatot használ, amely nagymértékben csökkenti a vibráció mennyiségét, ami az elektronikát érné. A mai piacon nincs más rögzítő rendszer, amely tartósabb, kompaktabb és funkcionálisabb módon kínálja ezt a funkciót.
Tabletek
A RAM® X-Grip® nyitható fogantyúkkal rendelkezik a készülék gyors eltávolításának és behelyezésének érdekében
X-Grip
Videó