Példa egy kerekesszékhez való rögzítésre a hozzáférhetőség érdekében
Xbox

A RAM® Mounts a Microsofttal közvetlenül együttműködve hozta létre az Xbox Adaptive Controllerhez a rögzítési megoldásokat. Az all-in-one készletektől kezdve, mint a kerekesszékes tartók és a testre rögzíthető tartókon át az egyes kompatibilis komponensekig, megtalálja az Ön számára megfelelő adaptív megoldást. Ha nem használja az Xbox Adaptive Controller-t, a sokoldalú RAM® Mounts rendszer segítségével egyszerűen kicserélheti a kontrollert telefon vagy a tablet tartóra.

Fedezze fel a RAM® adaptív készleteket és komponenseket az Xbox-hoz az alábbiakban.

XBOX Adaptív Készletek
Akár kerekesszékre vagy univerzális testre rögzíthető tartót keres az Xbox Adaptive Controller használatához, számos RAM® adaptív készlet közűl válogathat. A RAM® kerekesszékes rögzítései közé tartoznak olyan hardvercsomagok, amik a legtöbb nagy kerekesszékes márkaval kompatibilisek. Az univerzális testre rögzíthető tartóval kényelmesen rögzítheti a készletet a lábára, a karjára vagy a hasrára. Vagy válassza a RAM® Tough-Claw™-ot, hogy közvetlenül a kerekesszék kartámaszához vagy más alkatrészéhez tudjon rögzíteni.
XBOX Adaptív Komponensek
Szeretne saját egyedi megoldást létrehozni? Vagy kiegészítené a meglévő RAM® rendszerét? Válasszon az egyéni adaptív komponensek közül az Xbox Adaptive Controller használatához, beleértve a RAM® Tough-Claw™-ot, az elforgatható kart kerekesszékekhez és az univerzális adaptert.