A RAM® tablet rögzítési megoldásai minden eszközmérethez és alkalmazáshoz illeszkednek. Akár az irodában, a járművekben, akár a raktárban, a tablet tartóinkat úgy terveztük, hogy szélsőséges használati körülmények között is biztosítsák az eszközök védelmét. Az USA-ban készült RAM tablet tartók biztosítják az eszköz biztonságát és megbízhatóságát.
RAM® IntelliSkin® Tablet Tokok GDS® Dokolókkal
Az IntelliSkin tabletek számára biztosítja a készülékek védelmét, és lehetővé teszi a fejlett funkcionalitást. Az IntelliSkin® tokba helyezett bármely eszköz kompatibilis a GDS® technológiával. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a teljes üzleti vagy családon belüli táblagépek egy szabványos csatlakozást használjanak.
Slide 1
Slide 1
Slide 2
Slide 2
Slide 3
Slide 3
Slide 1
Slide 1
Slide 2
Slide 2
Slide 3
Slide 3
Slide 4
Slide 4
RAM® X-Grip® Tablet Tartók
A RAM® X-Grip® tablet tartó egyfajta négylábú kialakítással rendelkezik, amely lenyűgöző teljesítményt nyújt, anélkül, hogy a tabletet habszivacs és műanyag mögé rejtené. Egyszerűen nyitható és zárható, a rugós RAM® X-Grip® puha gumi végei szabadon hadják a tablet külső szélét. Ez a szabadalmaztatott, univerzális kialakítás erős tartást biztosít a különféle tablet méretekhez.
RAM® Tab-Tite™
A RAM Tab-Tite tartó egy rugós, gyorsan kioldható tartó, amelyet a tablet egyszerű beillesztéséhez és kivételéhez terveztek. A szabványos csatlakozások lehetővé teszik a variálhatóságot és a készülékek cseréje esetén is használhatóak maradnak. Az egyik legnépszerűbb tablet tartó, a Tab-Tite szinte minden alkalmazásban megtartja a készüléket a legkeményebb környezetekben is.
Slide 1
Slide 1
Slide 2
Slide 2
Slide 3
Slide 3
Slide 4
Slide 4
Slide 1
Slide 1
Slide 2
Slide 2
Slide 3
Click To Play
Slide 4
Slide 4
RAM® Tab-Lock™
A Tab-Tite tablet tartó minden előnyével és gyors kioldási mechanizmussal. A Tab-Lock rugós, szabványos csatlakozásai segítik a különféle tablet méretek illeszkedését és eltávolítását gyorsan és egyszerűen. A szabadalmaztatott zárszerkezet biztosítja a készülék biztonságát kulcsos zárral. Ha kinyitják, a kar egyszerű meg húzásával kiveheti a táblagépet.
Form-Fit Tablet Tartók
A RAM Form-Fit tartó a tökéletes rögzítési megoldás, amely könnyű, zökkenőmentes elhelyezést és a készülék egyszerű eltávolítását biztosítja. Az Apple-iPad®, a Samsung Galaxy® és az Amazon Kindle® készülékekhez kapható Form-Fit a szabadalmaztatott EZ-Roll'R ™ designnal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a készülék teteje könnyedén bejusson és rögzüljön a helyére. Kiváló és megbízható tablet tartó az összes úti célhoz.
Slide 1
Slide 1
Slide 2
Slide 2
Slide 3
Slide 3
Slide 4
Slide 4
Slide 1
Slide 1
Slide 2
Slide 2
Slide 3
Slide 3
RAM® Tough-Tray™ II
A RAM Tough-Tray ™ II rugós nyitható tálca tabletekhez és netbookokhoz. A rögzítő karok egyszerű felszerelése és beállítása biztosítja a tökéletes illeszkedést. A karok függőlegesen és vízszintesen mozgathatók. Ez lehetővé teszi az egyéni illeszkedést az eszközök különböző vastagságaihoz és a nyílások vagy meghajtók szabadon hagyásához.