RAM csőre szerelhető univerzális 10″-os tablet tartó

111 760 Ft Ft

Cikkszám: RAM-HOL-UN9-235U Kategória: Címke:

Leírás

A RAM-HOL-UN9-235U tartó rendszer áll egy dupla pántos, csőre szerelhető bázisból, egy összekötő karból, egy kör alapú tartóból és egy 10″-os tablettekhez való univerzális X-Grip® bölcsőből áll.

Felszerelhető bármilyen 19 mm – 32 mm-es (0,75-1,25″-os) átmérőjű csőre. Az összekötő karral a tablet tartó tetszőleges irányba beállítható. Az 1,5″-os gumírozott fejű golyós rendszer stabil, elfordulás mentes tartást biztosít, valamint nagy szerepe van a járműtől átjövő rezgések, vibrációk csillapítása révén a belehelyezett tablet élettartamának meghosszabbításában.

A tablet tartó 4 db gumirozott karját egy rugós szerkezet szorítja rá a tabletre, így stabilan, minden rázkódásnak ellenállva tartja azt. A két végére felszerelhető kiegészítő támasztó lábak egy függőleges alkalmazásnál alátámasztják a tablettet.

MINIMUM 15,9 cm szélességű eszköztől (aminek legalább 17,8 cm magasnak kell lenni, hogy a karok betudják fogni) MAXIMUM 20,6 cm szélességűig használható. Maximális vastagság 2,22 cm. Maximális hosszúság, ami még befér a támasztó lábak közé: 26 cm.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„RAM csőre szerelhető univerzális 10″-os tablet tartó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük