RAM univerzális nagy teherbírású laptop tartó rendszer

207 780 Ft Ft

A RAM® Univerzális No-Drill™ laptop tartó nagy teherbírású acéllemez-álvánnyal rendelkezik, mely a legtöbb járműbe könnyen, fúrás nélkül beszerelhető. Az utasülés rögzítő sínjének elülső vagy oldalsó csavarjainak felhasználásával, a járműben már meglévő rögzítési pontokhoz szerelhető a laptop tartó álványzata.

A beszerelési útmutató letölthető innen.  Letölthető beszerelhetőségi méreteket tartalmazó vázlat.

A csomagban található RAM Tough-Tray™ egy rugós rögzítésű univerzális laptop-notebook tartó tálca, 10-17″-os képernyőméretű laptop/notebook-ok számára. A tálca négy (4) oldalsó rögzítő karral van ellátva, melyek lehetővé teszik a laptop teljes rögzítését míg az a tálcában van. A karokat mind függőlegesen, mind vízszintesen lehet mozgatni, ezáltal tökéletesen “testre szabható” minden laptop rögzítéséhez, függetlenül annak vastagságától. A karok beállításával szabaddá tehető a laptop oldalán elehelyezett összes port és tároló eszköz (pl. DVD olvasó). A tálca kerületén elhelyezett lyukak megkönnyítik további RAM rendszerek hozzá szerelését, mint például GPS, PDA-k, vagy más elektronikai eszközök. Kiegészíthető képernyő támasszal, vagy tápegység tartó kosárral is.
A RAM Tough-Tray™ univerzális laptop tartó szabadalmi jogvédelem alatt áll.
Méretei:
Tálca mélysége: 254 mm (10.0″)
Tálca vastagsága: 54mm (2,125″)
Tálca szélessége (bővíthetősége): 254 mm – 406 mm (10″ – 16″)
Az oldalsó rögzítő karok magasság: 13mm – 44 mm (0.5″ – 1,75″)

Cikkszám: RAM-VB-196-SW1 Kategória:

Leírás

A RAM® Univerzális No-Drill™ laptop tartó nagy teherbírású acéllemez-álvánnyal rendelkezik, mely a legtöbb járműbe könnyen, fúrás nélkül beszerelhető. Az utasülés rögzítő sínjének elülső vagy oldalsó csavarjainak felhasználásával, a járműben már meglévő rögzítési pontokhoz szerelhető a laptop tartó álványzata. A csomagban található RAM Tough-Tray™ egy rugós rögzítésű univerzális laptop-notebook tartó tálca, 10-17″-os képernyőméretű laptop/notebook-ok számára. A tálca négy (4) oldalsó rögzítő karral van ellátva, melyek lehetővé teszik a laptop teljes rögzítését míg az a tálcában van. A karokat mind függőlegesen, mind vízszintesen lehet mozgatni, ezáltal tökéletesen “testre szabható” minden laptop rögzítéséhez, függetlenül annak vastagságától. A karok beállításával szabaddá tehető a laptop oldalán elehelyezett összes port és tároló eszköz (pl. DVD olvasó). A tálca kerületén elhelyezett lyukak megkönnyítik további RAM rendszerek hozzá szerelését, mint például GPS, PDA-k, vagy más elektronikai eszközök. Kiegészíthető képernyő támasszal, vagy tápegység tartó kosárral is.
A RAM Tough-Tray™ univerzális laptop tartó szabadalmi jogvédelem alatt áll.
Méretei:
Tálca mélysége: 254 mm (10.0″)
Tálca vastagsága: 54mm (2,125″)
Tálca szélessége (bővíthetősége): 254 mm – 406 mm (10″ – 16″)
Az oldalsó rögzítő karok magasság: 13mm – 44 mm (0.5″ – 1,75″)

Magassága max 61cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„RAM univerzális nagy teherbírású laptop tartó rendszer” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük